Pretraga 
Vidi korpu
PROIZVODI
Vest Prvi maj
28. April 2017.
Za vreme prvomajskih praznika Controlpoint maloprodaja neće raditi u ponedeljak 1. i utorak 2. maja. Uz želje da se dobro odmorite i lepo provedete obaveštavamo Vas da će naša web prodavnica raditi bez prekida a da poručene artikle isporučujemo od srede 3. maja.

Vest Cubot Echo - novitet vredan pažnje
28. Februar 2017.
Sigurno znate nekoga kome je pukao displej na mobilnom telefonu ili ste bili toliko loše sreće da se to desilo baš Vama. Naravno da ima još razloga no ovo je prvi na listi zbog čega Cubot Echo može biti interesantan izbor Vašeg novog mobilnog telefona. Ekran koji je otporan na udarce, izuzetan kvalitet reprodukcije zvuka i hardvesrka izbalansiranost su samo dobar početak. Cubot Echo je u Controlpoint maloprodajama na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji a pozivamo da dođete do nas i vidite i osetite ovaj nesvakidašnji model.

Vest Dan Državnosti
14. Februar 2017.
Zbog Dana Državnosti Republike Srbije Controlpoint maloprodaje neće raditi u sredu 15. i četvrtak 16. februara. Od petka, 17. februara, vraćamo se uobičajenom radnom vremenu.
Vest Staro za novo
07. Februar 2017.
Podsećamo vas da jednostavno i povoljno možete doći do novog desktop ili laptop računara. Uz specijalnu Controlpoint ponudu - Staro za novo možete iskoristiti pogodnost koju Vam nudi samo Controlpoint - Vi nama Vaš stari računar, a mi Vama popust pri kupovini novog. Donesite Vaš stari računar, monitor ili laptop na besplatnu profesionalnu procenu i kupite nov po nižoj ceni. Naravno na raspolaganju su Vam i sjajni uslovi plaćanja - nazovite nas kako bi Vas upoznali sa svim detaljima!

ANKETA
Koliko ličnih mail adresa aktivno koristite?
jednu
dve
tri
četiri
pet ili više