Pretraga 
Vidi korpu
PROIZVODI
Vest Radno vreme maloprodaje
29. Maj 2017.
Dragi prijatelji, obaveštavamo Vas da će zbog korišćenja godišnjeg odmora maloprodaja na Trgu raditi od 10 do 18 časova.

Vest Negde, tu iza duge
22. Maj 2017.
Već duže vreme očekivani Cubot Rainbow 2 pametni telefon je stigao! Možda se pitate šta je to što ovaj telefon čini vrednim pažnje. Nećemo se prvo latiti cene, iako je nažalost to prvi i osnovni kriterijum. Rainbow 2 je poseban po detaljima kao što su dual zadnja kamera ili, recimo, blic na prednjoj kameri. Naravno da je najbolje da se vidimo u našoj maloprodaji gde bi Vas upoznali detaljno sa karakteristikama Rainbow Dvojke koja je na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji već od 11.880 dinara.

Vest Prvi maj
28. April 2017.
Za vreme prvomajskih praznika Controlpoint maloprodaja neće raditi u ponedeljak 1. i utorak 2. maja. Uz želje da se dobro odmorite i lepo provedete obaveštavamo Vas da će naša web prodavnica raditi bez prekida a da poručene artikle isporučujemo od srede 3. maja.
Vest Cubot Echo - novitet vredan pažnje
28. Februar 2017.
Sigurno znate nekoga kome je pukao displej na mobilnom telefonu ili ste bili toliko loše sreće da se to desilo baš Vama. Naravno da ima još razloga no ovo je prvi na listi zbog čega Cubot Echo može biti interesantan izbor Vašeg novog mobilnog telefona. Ekran koji je otporan na udarce, izuzetan kvalitet reprodukcije zvuka i hardvesrka izbalansiranost su samo dobar početak. Cubot Echo je u Controlpoint maloprodajama na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji a pozivamo da dođete do nas i vidite i osetite ovaj nesvakidašnji model.

ANKETA
Koliko ličnih mail adresa aktivno koristite?
jednu
dve
tri
četiri
pet ili više