Pretraga 
Vidi korpu
PROIZVODI
Vest Lenovo Yoga Book
10. Avgust 2017.
Lenovo Yoga Book, novitet u Controlpoint ponudi apsolutno vredan pažnje. 2 u 1 tablet kakav do sada niste videli! Napravite zabeleške i skice kao nikada do sada, koristite Halo tastaturu samo kada Vam je potrebna - kada nije ona će nestati. I sve to u poznatom Windows okruženju. Yoga Book definitivno treba videti - očekujemo Vas u našoj maloprodaji.

Vest Radno vreme maloprodaje
29. Maj 2017.
Dragi prijatelji, obaveštavamo Vas da će zbog korišćenja godišnjeg odmora maloprodaja na Trgu raditi od 10 do 18 časova.

Vest Negde, tu iza duge
22. Maj 2017.
Već duže vreme očekivani Cubot Rainbow 2 pametni telefon je stigao! Možda se pitate šta je to što ovaj telefon čini vrednim pažnje. Nećemo se prvo latiti cene, iako je nažalost to prvi i osnovni kriterijum. Rainbow 2 je poseban po detaljima kao što su dual zadnja kamera ili, recimo, blic na prednjoj kameri. Naravno da je najbolje da se vidimo u našoj maloprodaji gde bi Vas upoznali detaljno sa karakteristikama Rainbow Dvojke koja je na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji već od 11.880 dinara.
Vest Prvi maj
28. April 2017.
Za vreme prvomajskih praznika Controlpoint maloprodaja neće raditi u ponedeljak 1. i utorak 2. maja. Uz želje da se dobro odmorite i lepo provedete obaveštavamo Vas da će naša web prodavnica raditi bez prekida a da poručene artikle isporučujemo od srede 3. maja.

ANKETA
Koju aplikaciju najčešće koristite za slanje poruka?
Facebook Messenger
Viber
WhatsApp
Skype
Neku drugu
Ni jednu