Pretraga 
Vidi korpu
PROIZVODI
Vesti
Vest Radno vreme maloprodaje
05. April 2018.
Za predstojeće praznike Controlpoint maloprodaja neće raditi u petak 06. aprila, ponedeljak 9. aprila. Subota 7. april je radni dan po uobičajenom radnom vremenu.
Želimo Vam srećne i uskršnje praznike!

Vest Dan Državnosti - radno vreme
13. Februar 2018.
Zbog Dana Državnosti Republike Srbije Controlpoint maloprodaja neće raditi u četvrtak 15. i subotu 16. februara. Od subote, 18. februara, vraćamo se uobičajenom radnom vremenu.
Vest Radno vreme maloprodaje
29. Maj 2017.
Dragi prijatelji, obaveštavamo Vas da će zbog korišćenja godišnjeg odmora maloprodaja na Trgu raditi od 10 do 18 časova.
Vest Negde, tu iza duge
22. Maj 2017.
Već duže vreme očekivani Cubot Rainbow 2 pametni telefon je stigao! Možda se pitate šta je to što ovaj telefon čini vrednim pažnje. Nećemo se prvo latiti cene, iako je nažalost to prvi i osnovni kriterijum. Rainbow 2 je poseban po detaljima kao što su dual zadnja kamera ili, recimo, blic na prednjoj kameri. Naravno da je najbolje da se vidimo u našoj maloprodaji gde bi Vas upoznali detaljno sa karakteristikama Rainbow Dvojke koja je na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji već od 11.880 dinara.
Vest Prvi maj
28. April 2017.
Za vreme prvomajskih praznika Controlpoint maloprodaja neće raditi u ponedeljak 1. i utorak 2. maja. Uz želje da se dobro odmorite i lepo provedete obaveštavamo Vas da će naša web prodavnica raditi bez prekida a da poručene artikle isporučujemo od srede 3. maja.
Vest Cubot Echo - novitet vredan pažnje
28. Februar 2017.
Sigurno znate nekoga kome je pukao displej na mobilnom telefonu ili ste bili toliko loše sreće da se to desilo baš Vama. Naravno da ima još razloga no ovo je prvi na listi zbog čega Cubot Echo može biti interesantan izbor Vašeg novog mobilnog telefona. Ekran koji je otporan na udarce, izuzetan kvalitet reprodukcije zvuka i hardvesrka izbalansiranost su samo dobar početak. Cubot Echo je u Controlpoint maloprodajama na raspolaganju u crnoj i zlatnoj boji a pozivamo da dođete do nas i vidite i osetite ovaj nesvakidašnji model.
Vest Dan Državnosti
14. Februar 2017.
Zbog Dana Državnosti Republike Srbije Controlpoint maloprodaje neće raditi u sredu 15. i četvrtak 16. februara. Od petka, 17. februara, vraćamo se uobičajenom radnom vremenu.
Vest Staro za novo
07. Februar 2017.
Podsećamo vas da jednostavno i povoljno možete doći do novog desktop ili laptop računara. Uz specijalnu Controlpoint ponudu - Staro za novo možete iskoristiti pogodnost koju Vam nudi samo Controlpoint - Vi nama Vaš stari računar, a mi Vama popust pri kupovini novog. Donesite Vaš stari računar, monitor ili laptop na besplatnu profesionalnu procenu i kupite nov po nižoj ceni. Naravno na raspolaganju su Vam i sjajni uslovi plaćanja - nazovite nas kako bi Vas upoznali sa svim detaljima!
Vest Radno vreme
31. Decembar 2016.
Dragi prijatelji, obaveštavamo Vas da Controlpoint maloprodaje neće raditi u ponedeljak 2. i utorak 3. januara. U sredu i četvrtak radimo po uobičajenom radnom vremenu. U petak, 6. januara, radićemo skraćeno radno vreme - očekujemo Vas do 14 časova. Subota, 7. januar je neradan dan.
Vest Ko će čekati...
24. Novembar 2016.
Ko će čekati Novu godinu i novogodišnje akcije? Iako vreme brzo leti, nekada je lepo imati luksuz da se pokloni obezbede na vreme. Ni mi, baš kao ni Vi, ne možemo da čekamo samu novogodišnju noć. Baš zbog toga smo krenuli sa velikom akcijom i to samo u maloprodajama. Verovatno se pitate: kakva je to akcija u zašto samo u maloprodajama? Akcija podrazumeva čak 15% popusta za gotovinsko plaćanje na sve televizore, laptop i desktop računare, monitore i tablete. Za akciju u maloprodajama smo se odlučili zato što je najlakše dati popust na web kupovinu, a mi ipak želimo da Vas upoznamo, poklonimo punu pažnju Vašim potrebama i preporučimo Vam adekvatne proizvode. I da Vaš izbor nagradimo popustom od 15% za gotovinsko plaćanje!
Vest Radno vreme
09. Novembar 2016.
Povodom državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, Controlpoint maloprodaje neće raditi u petak, 11. novembra. Controlpoint Vam čestita praznik, a od subote, 12. novembra tu smo za Vas po uobičajenom radnom vremenu.
Vest LG pet godina bez brige
29. Septembar 2016.
U periodu od 1. oktobra 2016. do 15. januara 2017. godine svi LG Ultra HD Led televizori imaju 5 godina garancije. Dakle, odaberite bilo koji model iz UH serije i uživajte u LG pet godina bez brige.
Vest Produžili smo akciju
21. Septembar 2016.
Znamo da je septembar, uz januar, verovatno "najduži" mesec u godini. Imajući to u vidu akciju Back to school produžili smo do 30. septembra i ostavili Vam dodatni prostor da napravite svoju najbolju kupovinu. Podsećamo Vas, u Controlpoint maloprodajama očekuje Vas čak 15% popusta za gotovinsko plaćanje za sve televizore, laptopove, desktop računare, monitore i tablete.
Vest Back to school
26. Avgust 2016.
Plaćate gotovinom i želite najbolju cenu?
Ove godine u okviru tradicionalne Back to school akcije očekuje Vas čak 15% popusta za gotovinsko plaćanje na opremu iz sledećih kategorija: laptopovi i tableti, desktop računari i monitori, televizori. Akcija traje do 15. septembra i dostupna je samo u Controlpoint maloprodajama. Očekujemo Vas!

Vest LG akcija!
10. Jun 2016.
Čist i sofisticiran dizajn LG televizora čini da televizor zauzme centralno mesto u svakoj sobi. Patentirane tehnologije i inovativne funkcije omogućavaju da LED televizori prikažu i najmanji detalj, savršenu boju i kontrast. LG televizori nude kristalno jasan kvalitet slike. Kako bi LG kvalitet učinili još privlačnijim od danas do isteka zaliha smo propremili akcijski model 32LF510U, LED televizor dijagonale 32" sa T2 tjunerom, koji može biti Vaš već od 28.990 dinara! Vi ste na potezu, a mi ćemo podsetiti da kupovinu možete obaviti i u našoj web prodavnici i to uz besplatnu isporuku!
Vest Led sijalice
31. Maj 2016.
Jun je pravi mesec da obnovite rasvetu u Vašem domu po nikada povoljnijoj ceni. Samo u Controlpoint maloprodajama za sve LED sijalice i panele vaši popust od čak 15%. Očekujemo Vas da popričamo o svim prednostima LED tehnologije, obavestimo Vas o uštedi koju postižete i pomognemo Vam u prevljenju adekvatnog izbora. Za sve modele sijalica i panela obezbeđena je dvogodišnja garancija.
Vest Praznično radno vreme
28. April 2016.
Za predstojeće praznike Controlpoint maloprodaje neće raditi u petak 29. aprila, ponedeljak 2. maja i utorak 3. maja. Subota 30. april je radni dan po uobičajenom radnom vremenu.
Želimo Vam srećne prvomajske i uskršnje praznike!

Vest Cubot@Controlpoint
20. April 2016.
Početak maja donosi veliki novitet u Controlpoint ponudu. Cubot je novo ime na našem tržištu pametnih telefona a možete dopustiti sebi da verujete da u potpunosti zavređuje Vašu pažnju. Do 25. aprila u toku je pretprodaja gde po neverovatno niskim cenama možete birati između tri modela: H2, S500, Z100. Za detaljne informacije o pretprodajnoj akciji posetite Facebook stranu Smart Shop, a pored fenomenalnih cena u toku pretprodajne akcije očekuje Vas i besplatna isporuka na kućnu adresu!
Vest Staro za novo
07. April 2016.
Proleće je oduvek bilo nagoveštaj nečeg novog. Uz specijalnu Controlpoint ponudu - Staro za novo možete iskoristiti pogodnost koju Vam nudi samo Controlpoint - Vi nama Vaš stari računar, a mi Vama popust pri kupovini novog. Donesite Vaš stari računar, monitor ili laptop na besplatnu profesionalnu procenu i kupite nov po nižoj ceni. Naravno na raspolaganju su Vam i sjajni uslovi plaćanja - nazovite nas kako bi Vas upoznali sa svim detaljima!
Vest 43" na SHOCK! akciji
01. Mart 2016.
Od danas do isteka zaliha za Vas smo pripremili SHOCK! akciju na kojoj televizor dijagonale 43" LG 43LF5400 može biti vaš već od 51.990 dinara (iznos uključuje popust za plaćanje odjednom). Ako se odlučite za odloženo plaćanje do dvanaest mesečnih rata vrednost televizora je 57.776 dinara. Kada smo već kod uslova plaćanja dobro je da Vas podsetimo da smo u mogućnosti da, putem administrativne zabrane, kreditiramo beskamatno na 12 meseci. Ova opcija kreditiranja ne pretpostavlja kao neophodnu proveru kreditnog biroa, a odobravanje je na licu mesta. Za detalje pozovite najbližu maloprodaju.